All American EFX Kre-Alkalyn - 240 caps

Офертите за продукта

 

All american efx Kre-alkalyn 240 caps (kre-alkalyn 240 caps)

69,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
musclebar.eu

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка All American EFX: All American EFX Креатин

Описание
Форма на приемане Капсули
Разфасовка 240 бр

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Това е търговска марка, която започна да се произвежда от 4 юни 2002 г. , когато КРЕ-АЛКАЛИН бе награден в САЩ с производствен патент # 6,399, 661.

КРЕ-АЛКАЛИНЪТ на EFX е " буфериран" креатин, който не се превръща в креатинин преди да достигне скелетно-мускулната тъкан. Продуктът КРЕ-АЛКАЛИН на EFX се произвежда единствено от фармацевтичното, акционерно дружество All American.

Много културисти и дори някои фирми, които произвеждат хранителни добавки, все още не знаят това, което вече е известно на учените в продължение на десетилетия: креатинът е продукт, който е химически неустойчив на течностите. Неговите молекули веднъж активирани от течностите или от вашите стомшни киселини, бързо се превъръщат в креатинин - един безполезен "био-отпадък". В резултат на това разграждане организъм ви остава с по-малко активни молекули креатин и още по-лошото е, че е възможно да се появят и различни странични ефекти, които могат да провалят вашите тренировки или тяхното изпълнение!

И сега какво, ако креатинът може да бъде напълно втвърден? Това би означавало, че няма да ви е необходимо да се натоварвате или да правите серия от тренировки. А ще имате нужда само от малко количество, тъй като цялата доза, която приемате най-накрая може да достигне до мускулните ви клетки без да навреди на целостта им. Най-доброто от всичко е, че той би могъл да елиминира всякакъв от риск от всички онези неприятни, странични ефекти!

Изследванията на патентованата формула на КРЕ-АЛКАЛИНA на EFX доказват, че скоростта на преобразуване на креатина или превръщането му в кратинин (един доста безполезен продукт) е пряко свързана с неговотата киселинност – колкото по-ниско е нивото на киселинността на кратина, толкова по-бързо той се преобразува в креатинин. Освен това, обменните степени се забавят драстично, тъй като нивото на киселинност на креатина се покачва над 7 стойност и спира напълно да се покачва когато достигне над 12 стойност.

Ето защо: Едно ниво на киселинност над 12 стойност представлява идеалното съотношение между водородните йони и хидроксилните йони, което спира химическата реакция на: Креатин + Вода = Креатинин.

Уникалните "втвърдяващи" вещества в продута КРЕ-АЛКАЛИН на EFX ефективно обират излишните водородни йони и предотвратяват понижаването на киселинния баланс в тях. С други думи, те дават на креатина способността да устои на промените в киселиността , която той обикновено не притежава.

Това предпазва молекулите на креатина по време на транспортирането, като ги пренася непокътнати в кръвния поток, така че те могат да достигнат до мускулните клетки със 100% действие. Това е силата на рН-Xact технологията на освобождаване!

Обосновката, която стои зад КРЕ-АЛКАЛИН на EFX е "креатин при поискване", т. е. в моментите, когато тялото ви се нуждае, той изисква креатин "без да се натоварва". Взет един час или час и половина преди физическото натоварване, KРЕ-АЛКАЛИН осигурява всички необходими количества креатин в кръвния поток, които са готови да навлязат в мускулните клетки. В малки дози (1,5-3 грама) KРЕ-АЛКАЛИН повишава издръжливостта и тренировъчната способност до три часа. Най-важното е, че приемането на KРЕ-АЛКАЛИН дава резултати за увеличаването на силата и подобряването на производителността, той не позволява да се задържа вода в тялото или предотвратява появата на други често срещани странични ефекти. Ето, най-накрая бе създаден идеалният креатин.

Двадесет и четирима от членовете на Българския национален отбор по вдигане на тежести бяха избрани да участват в едно забележително, двойно-сляпо клинично проучване, което сравнява КРЕ-АЛКАЛИН със стандартния креатинов монохидрат. Крайните резултати бяха шокиращи!

Само за 60 дни, групата на тези, които са приемали КРЕ-АЛКАЛИН е имала увеличение на общото съдържанието на креатин средно от около 28,5% повече от групата на онези, които са приемали креатинов монохидрат! Не забравяйте, че участниците в изследването не са "новаци". Всички те са състезатели от световна класа.

Помислете за това. Ако KРЕ-АЛКАЛИН действа така добре върху тези елитни олимпийски атлети, представете си само какво би могъл да направи той с вас!

1. pH - Xact Delivery Technology : Тази технология осигурява максималната био-наличност на нашите формули, като им показва точните нива на киселинност, необходими за бързото придвижване на хранителните вещества в кръвоносната система с максимална ефективност. Запомнете, не е толкова важно колко приемате, а колко усвоявате!

2. Buchi Analytical : Този печат е доказана гаранция за качеството на нашия продукт. Потърсете го върху опаковките на пълната гама от нашите продукти - AAEFX за промяна на физическото телосложение и увелижаване на производителната сила. Вие заслужавате да бъдете напълно уверени, че нашите продукти са произведени според общите норми и закони и са 100% легални.

3. Bio Ceuticals Research & Development : Една независима лаборатория изследва на цели екрани нашите продукти за 16-те забранени съставки, които се разделят на милиарди ... а някои и на трилиони частици!

Така че готови ли сте да сложите край на страничните ефекти и лошите резултати причинени от креатиновата технология от "старата школа" ? Не бихте ли искали да "имате желаното тяло, без то да е напомпано"?

Когато културистите и атлетите, не получат резултатите, които
искат от креатина, те трябва да направят следното ...

Трябва да започнат да приемат продукта KАР-АЛКАЛИН на All American EFX: притежател на оригиналния, производствен патент на този продукт.

За най-добри резултати:
1. В тренировъчните дни ... Приемайте 1-2 капсули с храната преди и след тренировка.
2. В дните, когато не тренирате ... Вземете 1-2 капсули по време на закуска.
3. Придържайте се към първия и оригинален продукт: Използвайте KРЕ-АЛКАЛИН на EFX!

Още веднъж бихме искали да отбележим, че All American EFX направи пробив в хранителното развитие, като успя да създаде този нов промишлен стандарт за преобразяване на тялото без наркотици, за подобряване на производителността и за насърчаване на работната ефективност, енергията и силата.

Продукт известен още и като Kre Alkalyn 240 caps, KreAlkalyn240caps, Kre Alkalyn 240 caps, Kre-Alkalyn-240caps, Kre Alkalyn - 240 caps
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.