Офертите за продукта

Описание
Форма на приемане Прах
Тегло 660 г

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

➡ АLKALY-X - КРЕ- АЛКАЛИН НА ПРАХ
➡ Най- стабилната форма на Креатин
➡ Не задържа вода!!!
➡ Без зареждаща фаза

➡ Креатин

Креатинът е един от главните суплементи в културизма. Основната му функция е увеличаването на енергийния резерв в мускулите, което води до повишаване на мускулната сила и издръжливост. Ето защо става това: "горивото" за мускулната работа е АТФ (аденозин-трифосфат). При съкращаване на мускулите АТФ се разпада до АДФ (аденозин-дифосфат). За да продължи работата на мускулите, този АДФ отново трябва да се превърне в АТФ чрез присъединяване на фосфатна група. Тя се взема от съединението креатин-фосфат (КФ).

➡ NO-бустърна Матрица

Това наименование е често срещано в съвременните продукти. Когато в един продукт има няколко вещества и те подпомагат действието си взаимно (синергисти) се получава така наречената матрица.

➡ Аргинин

Л-Аргинин е прекусор на азотния оксид и участва при секрецията на растежен хормон, подсилва имунната система, подпомага изчистването на тялото от токсини. Подпомага сексуалната функция.

➡ Високоефективна креатинова сол

Тя е естествен посредник на цикъла на Кребс. Играе ключова роля при енергийния цикъл на организма.

➡ оптимизира кръвообращението и снабдяването на работещите мускули с хранителни вещества, вода и кислород, повишава синтеза на карнозин, който повишава силата и издръжливостта.

➡ Vitargo ® - уникален въглехидратен полимер, който стимулира невероятно секрецията на инсулин и светкавичното презареждане на гликогеновите запаси . Продукт известен още и като Alkaly X 660 g, AlkalyX660g, Alkaly X 660g, Alkaly-X-660g, Alkaly X - 660g, Alkaly-X - 660 g
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^